Nyheter

Inför midsommarderbyt med Magnus Fryklund

Publicerades den 18 juni 2019 11:55.

Imorgon spelas en unik match vad gäller bandy. Broberg möter Bollnäs i ett midsommarderby. Hemsidan har pratat lite med kapten Magnus Fryklund för att höra hur hans tankar går inför det hela.
Först lite om träningen ni hittills haft. Minns att du funderade på om det kanske kunde bli lite för många ispass. Hur det skulle kunna påverka känslan av att vara på is framåt hösten. Så hur är känslan nu? Känns bra. Är en bra blandning av barmarksträning och ispass.
Av det jag sett så är det är ett ganska högt tempo ni håller under ispassen.
Det stämmer. Vi behöver väl slipa på en del detaljer men det är ju tidigt på säsongen också. Sen har vi ju nyförvärv som behöver komma in i det spel vi har. Och som vi bygger vidare på.

Hur ser du på midsommarderbymötet då. Måste väl vara rekord i förköp det här?
Visst är det det. Ska bli jäkligt kul att spela. Får ju se vad träningen vi haft ger i matchsammanhang nu. Vinna vill man ju alltid men man kan inte dra några större växlar på såna här matcher, fast kul blir det. Bra reklam för bandysporten också.

Kul grej det där med tiden när matchen börjar, kl 19,19.
Mycket nytt med derbyt, rekord i förköp. Tiden när matchen börjar och när det spelas. Glöm inte att det är en P 10 match som börjar kl 17.

Kan ju hoppas att publikrekordet i hallen slås men över 1000 pers borde det ju komma oavsett. Bra drag lär det ju bli.
Av vad jag hört så ska det visst komma ett par bussar från Bollnäs.

Bra det. Hemsidan håller tummarna för Gurt. En kul grej är det med en bandymatch i midsommartider. Och inte fel om det kan bli en tradition.Hans Ivarsson    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners