Nyheter

Magnus Fryklund fortsätter…

Publicerades den 14 februari 2019 09:58.

Han tillhörde nästan inventarierna på gamla Hällåsen, och han följde med oss in i nya hallen inför förra säsongen. Nu har kaptenen Magnus Fryklund bestämt sig för att fortsätta minst två säsonger till i Broberg. En glädjande och peppande nyhet såhär inför slutspelet alltså.

Vad fick dig att ta beslutet?
– Ja det var väl ett ganska lätt beslut innan det var färdigt. Enda funderingen var väl egentligen om familjen var med på det och att kroppen håller för fortsatt satsning och det blev positivt på båda så då kör jag!

Du har varit Broberg trogen, vad har fått dig att vara det?
– Jag har trivts bra hela tiden och har inte haft nått behov av att flytta. Sen ska jag vinna nått så är det med Broberg!

Under din karriär hittills, vilket minne är starkast?
– Det har ju inte varit några SM guld minnen tyvärr, men det finns väl några starka kvartsfinal vinster som man kommer ihåg iaf.

Hur ser du på avslutningen av denna säsong?
– Vi har ju allt att vinna nu såhär inför 8-delarna, tycker ändå att det är starkt av oss att ta oss dit med tanke på hur säsongen har sett ut. Så vi har ett bra läge nu när vi fått tillbaka lite folk.

Så här säger sportansvarige Jens Alftin om förlängningen:
– Jag hade mina funderingar utifrån Magnus skada, operation och rehab samt hur utfallet denna säsong skulle bli. Nu är jag enormt överraskad hur bra utfallet varit. Ett sånt gulsvart hjärta ska självklart vara med och driva Broberg framåt.

David Hansen    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners