Nyheter

Även Adam Wijk satsar vidare…

Publicerades den 14 februari 2019 15:12.

Imorse berättade vi om att Magnus Fryklund förlängt sitt kontrakt med Broberg. Magnus, som är en av våra viktiga defensiva krafter. Men det behövs offensiva krafter också. Därför har vi också gjort klart med Adam Wijk om en förlängning på två år.

Vad fick dig att bestämma dig för en fortsättning i Broberg?
– Jag tycker vi har något spännande på gång i hela föreningen och det vill jag fortsätta att vara en del av. Jag tror att jag kan fortsätta att utvecklas som bandyspelare här och att vi ska vara ett lag som går långt i slutspelet.

Skada under säsongen, är du extra taggad att visa ditt register i slutspelet nu?
– Det har varit en tuff säsong för mig såklart då jag stått mycket på sidan så jag är verkligen taggad för slutspel nu och hoppas jag kan vara med och bidra till att vi tar oss långt i slutspelet


Du har rotat dig i Söderhamn nu med jobb, bostad och familj. Hur trivs du här?
– Jag trivs jättebra i Söderhamn och har gjort det sedan vi flyttade hit. Att vi fått en fantastisk bandyhall är också ett stort plus.

Avslutningen på denna säsong?
– Vi har en bra känsla i laget och fått tillbaka många av våra skadade spelare så vi ser fram emot många roliga matcher i slutspelet. Vi gjorde en riktigt bra match hemma mot Vänersborg i serien så det ska bli roligt att möta dem igen och jag har en bra känsla och tror vi slår Vänersborg över två matcher.


Så här säger sportansvarige Jens Alftin om förlängningen:
– Roligt, men också viktigt för oss att Adam väljer två år till i den gula dräkten. Adam står ju för mycket av det offensiva i vårt spel. Dessutom är han en riktig vinnarskalle och sådana spela vill man ha många av. Han har kommit tillbaka bra efter sin axelskada som han fick i början av november.

David Hansen    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners