Nyheter

Edvin Wigren väljer att fortsätta utvecklas i Broberg

Publicerades den 24 januari 2019 12:43.

Igår kunde vi berätta om att anfallaren Jonas Engström valt att förlänga sitt kontrakt med Broberg. Men varför nöja sig med det? Därför kan vi glädjande idag berätta att vi förlängt med talangen Edvin Wigren, som i år gjort sin första seniorsäsong i Broberg. Det nya kontraktet lyder på 2 år.

Edvin, varför valde du att förlänga ditt kontrakt?
– Det har kännts jättebra, varit med hela året i laget. Allt har varit bra med laget och runt omkring laget. En härlig grupp, så det var inget att tveka på.

Din första seniorsäsong i år. Hur har den varit?
– Första säsongen som sagt och jag har fått mycket förtroende och att jag har växt. Tagit för mig mer och mer, speciellt på slutet. Tar sin tid, men jag har fått komma in i det och både tränare och lagkamrater har visat mig stort förtroende.

Hur ser du på din framtid i Broberg?
– Hoppas få fortsätta utvecklas och få spela mycket. Fajtas om platserna helt enkelt. Jag vill ta nya steg i min utveckling och Broberg känns rätt för mig.

Resten av säsongen i år?
– Tror vi kommer lyckas göra en bra avslutning, vi visar att vi kan slå topplagen. Tror vi gör en bra avslutning med bra fajter mot Villa, Tellus och Vetlanda, och har chans att ta oss vidare till kvarten.

Sportansvarige i Broberg, Jens Alftin, säger så här om förlängningen:
– Ett riktigt glädjeämne som förmodligen fått mer speltid än han kunnat ana denna säsong p.g.a. alla skador. Och på vilket sätt han har gjort det. Spelar enkelt och bidrar med fart och en fantastisk passningsklubba. En junior från egna leden som verkligen kommer att blomma ut de närmaste säsongerna.

David Hansen    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners