Nyheter

E-Center 3 november

Publicerades den 5 november 2018 14:40.

I lördags den 3 november hade föreningen en aktivitet på E-Center under två timmar. Sölve Bodén var mentor och intervjuade bl.a assisterande tränare Dennis Wasberg, vice ordförande i föreningen Erik Andersson, ungdomsledare samt några av våra A-lags spelare. Under dessa timmar kunde man utmana våra A-lags och U-lags spelare i bordshockey, gissa antalet bollar, få ansiktsmålning, lyssna på musikunderhållning med Alma Bernhardsson-Bjarnasdottir , maskoten var på plats och delade ut lite godis samt så hjälpte våra A-lags spelare till att packa kassar i kassorna på ICA Kvantum och COOP.

Tack alla som hälsade på oss under dessa timmar!

Rätt antal bollar i skålen var 59 st och det lyckades Marcello Scandurra pricka in, stort grattis till 2 st matchbiljetter till kommande hemma match nu på fredag mot IFK Motala. Andra pris vanns av Amanda som gissade 57 st och sedan hade vi två stycken som gissat på 56 st så där lottades det och Ellen Jansson blev vår tredje plats vinnare som får en vattenflaska.

 

 

Broberg Bandy    

Dela på Facebook Dela på Twitter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Huvudpartners