Nyheter

Tilda Ersmar i startgropen för att gå Damledarutbildning

Publicerades den 6 september 2018 07:07.

Svenska Bandyförbundet kommer under hösten att starta upp en Damledarutbildning för att få fram fler utbildade damer/tjejer på ledarsidan. Detta görs i ett samarbetsprojekt mellan Svenska Bandyförbundet och Damnätverket. Utbildningen kommer att ske över två säsonger med sex fysiska träffar och två dagar/tillfälle.

Och vi har den stora glädjen att kunna berätta att ”vår” Tilda Ersmar som är ansvarig inom föreningen för vår Tjejbandy satsning kommer att gå denna utbildning och det är vi inom föreningen oerhört glada över. Tilda har varit ansvarig i föreningen för den tjejbandygrupp som funnits under de senaste två säsongerna och som även kommer att erbjudas denna säsong.

När vi frågar Tilda inför denna utbildning så säger hon följande;

”Jag ser detta som en stor möjlighet för att utvecklas och för att få nya kunskaper. Jag hoppas att denna utbildning är starten till att fler tjejer intresserar sig för bandyn.”

För frågor om Tjejbandyn inom Broberg/Söderhamn Bandy;
Tilda Ersmar tildabt@gmail.com  076-1166569

Kristina Gelin Hellgren    

Dela på Facebook Dela på Twitter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Huvudpartners