Nyheter

Kansliet växlar upp!

Publicerades den 5 september 2018 08:01.

Brobergs kansli ligger i fina lokaler i fastigheten Björnen mitt i Söderhamn och är hjärtat i vår verksamhet och navet till allt som sker i föreningen.

Efter Svenne Olsson övergång till Bollnäs GIF på försommaren så uppstod en vakans i arbetet som marknadsansvarig i föreningen och även en lucka i kansliets arbete. Vi har under sommaren jobbat hårt med att hitta en efterträdare till Svenne med ett tydligt fokus på försäljning och samarbete med sponsorer och andra partners.

Stommen på kansliet finns kvar i form av Helena Larsson och Maria Hammarlund. Helena har främst fokus på det som berör redovisning och ekonomifrågor men även på en mängd andra administrativa sysslor. Marias kompetens och erfarenhet i föreningen är väldigt värdefull och tillsammans med övrig personal på kansliet så kommer hennes kunskaper att göra att vi har en bra och kompetent grupp.

Vi har nu i detta kanslibygge glädjen att meddela att från och med den 3:e september så har vi anställt Åse Fernqvist som marknadsansvarig i föreningen. Åse har ett långt förflutet som säljare på Mittmedia och ett stort kontaktnät i kommunen med omnejd. Hon är dessutom mycket idrottsintresserad med ett stort Brobergshjärta!

Som ny på kansliet har föreningen från 1:a augusti också rekryterat en kraft i form av Kristina Gelin-Hellgren som är en hemvändande och mycket idrottsintresserad och engagerad person. Kristina har de senaste 17 åren varit bosatt i Stockholm och Västerås där hon bl a arbetat på Svenska Volleybollförbundet under de 10 senaste åren och i den anställning bl a haft som projekt att arrangera internationella beachvolleyturneringar med allt vad den logistiken innebär. Hon har en stor erfarenhet i vad administrativt arbete innebär i en idrottsförening och det kommer ”Gurt” att ha stor glädje av.

Kansliet växlar verkligen upp och det utgör grunden och ryggraden i vår verksamhet! Vår sårbarhet minskar och vi tar ytterligare kliv i vår utveckling. Vi ser fram emot en spännande säsong Helsingehus Arena men även långsiktigt ett bygge av vår snart 100-åriga förening.

Besök oss gärna i Björnen och träffa vår charmiga personal som gärna berättar vad som händer i föreningen – för det är mycket spännande på gång!!

Broberg Bandy    Hans Ivarsson

Dela på Facebook Dela på Twitter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Huvudpartners