Nyheter

Idrottens Dag

Publicerades den 18 september 2018 16:09.

Vid Idrotten Dag i lördags så var föreningen på plats utanför Helsingehus Arena och informerade om föreningen samt om vår barn och ungdomsverksamhet.

Man kunde testa på att skjuta en bandyboll mot ett mål s.k ”speed shooting” och se hur hårt/fort man sköt bollen. Vår maskot var även med och cirkulerade runt på området och delade ut lite tablettaskar och lockade unga som gamla att komma till vår ”station”. Under dagen så var det 79 stycken som kom och provade på denna aktivitet.

Tanken med denna dag var att locka både nybörjare och de som lämnat en sport att de ska inspireras att börja sporta. Idrottens Dag arrangerades av Gävleborgs Idrottsförbund tillsammans med Söderhamns kommun.

Broberg Bandy    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners