Nyheter

Äntligen träning i bandyhallen

Publicerades den 11 september 2018 22:49.

Var många glada ansikten när det äntligen gick att träna i bandyhallen på Hällåsen. Först ut var Martin Söderberg. Och gladast av alla var nog Fritiof Hagberg. För han missade att plocka av ett skridskoskydd. Men med sin blixtsnabba reaktionsförmåga redde han ut problemet.

Spelövningar, hörnträning och matchlir stod på programmet. Tyckte passningsspelet var relativt snabbt och precist under matcherna, hyggliga avslut dessutom. Vilket av lagen som vann vet jag inte men god coachning fick dom i alla fall av Dennis Wasberg och Björn Eriksson. Nytt träningspass imorgon och så match på torsdag. Som Björn Eriksson sa, tätt på given den här veckan.

Hans Ivarsson    Hans Ivarsson

Dela på Facebook Dela på Twitter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Huvudpartners