Nyheter

Marknadsansvarig i Broberg/Söderhamn Bandy

Publicerades den 7 juni 2018 13:01.

Broberg Bandy söker ny Marknadsansvarig i föreningen

Som marknadsansvarig inom Broberg Bandy så kommer din huvudsakliga uppgift vara att aktivt arbeta med föreningens sponsorer/partners där du skall upprätthålla en professionell relation med våra partners. Här handlar det om att förlänga befintliga avtal, diskutera nya sponsorupplägg och naturligtvis hjälpa våra partners att nå ut i sin marknadsföring via oss.

Du förväntas också arbeta med nyförsäljning där det gäller att bearbeta marknaden och hitta nya samarbetspartners. Arbetet kräver att du är självgående och inte rädd för att ta nya kontakter och bygga långsiktiga nätverk.

Parallellt med arbetet att få till stånd sponsorsavtal så kommer du att ingå i en eventgrupp som aktivt arbetar med att göra våra hemmamatcher till en spännande upplevelse.

Du sitter i lokaler centralt belägna i Söderhamn och kommer att ingå i ett team på kansliet.

Kvalifikationer i form av ett utåtriktat och trevligt bemötande är ett absolut krav. Du ska gilla att träffa människor och boka möten. Att tidigare ha arbetat med eller inom föreningar är naturligtvis meriterande liksom att också ha arbetat med någon form av utåtriktad försäljning. Det är inget krav att du har erfarenhet av bandy men ett allmänt idrottsintresse är en fördel.

Ersättning i form av fast månadslön utgår som också kan kombineras med provisionsbaserad ersättning. Arbetstider är generellt under kontorstid men du förväntas också göra insatser i samband med matcher (kvällstid) och vid olika event.

Tillträde mellan 1-15 augusti 2018.

Frågor besvaras av Erik Andersson (070-55 66 168) eller Roland Engman (073-05 12 460)

Skicka CV med personligt brev till:

Kansli@brobergsoderhamn.se

Sista ansökningsdag är 2018-07-09

 

Broberg/Söderhamn Bandy IF är en av Sveriges anrikare bandyföreningar som nästa år fyller 100 år.På meritlistan finns bl a 5 SM-guld och 5 SM-silver.Klubben har fostrat ett stort antal elitspelare genom åren där Dallas Sedwall är vår mest kände profil.

Föreningen bedriver fortfarande elitverksamhet för herrar där A-laget finns i Elitserien sedan många, många år. Det finns därtill ett flertal lag i seriespel, allt från div. 1 till pojkar U8. Vi bedriver tjejbandy och Skridskokul för de yngsta.

Vi har ca 1.000 st medlemmar och föreningen omsätter ca 9 mkr per år. En ekonomi i balans och att aktivt arbeta med sin värdegrund är två viktiga parametrar i föreningen.

David Hansen    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners