Nyheter

Robin Redin och Jonas Engström förlänger

Publicerades den 5 april 2018 16:09. Taggar: Bandy Broberg säsong18/19 Söderhamn

2 spelare med stora Brobergshjärtan som känner rejäl revanschlusta efter förra säsongen har förlängt sina kontrakt med 2 år.

#23 Redin och #90 Engström förlänger sina kontrakt med ytterligare 2 år i Broberg.
Spelaransvarige Jens Alftin; ”En hel och frisk Redin betyder mycket för vårt försvar då han är stor, tuff och rejäl. Tyvärr fick han en del av sin förra säsong förstörd med skador och sjukdomar men han är med på banan igen. Att Engström väljer en fortsättning är jättebra för oss. Engström är duktig på att leverera och vi vet att han alltid strävar efter att utvecklas och brinner för att spela bandy.”

Engström säger; ”Vi har ett jättebra lag, men man funderar alltid när kontrakt går ut på hur man kan utvecklas bäst. Jag har kommit fram till att med laget vi har och i Helsingehus Arena – som det förhoppningsvis är is i tidigt i höst – så är det hemma med Broberg jag kommer fortsätta utvecklas. Det är spännande att se hur långt vi kan gå eftersom vi underpresterade i vintras. Jag vet att vi kan få ut mycket mer av vårt lag och vill så klart vara med och slåss om högre placering till kommande säsong. Jag ser verkligen fram emot att kunna träna på fullstor plan i Helsingehus Arena hela hösten – det kommer bli superbra.”

Alftin; ”Det är oerhört glädjande att både Redin och Engström väljer att förlänga sina kontrakt med Broberg. Detta innebär att vi har Söderberg #10, Forslund #39 och Engström #90 klara på anfallssidan och vi jobbar vidare med de sista pusselbitarna för truppen 18/19.”

Broberg Bandy    

Dela på Facebook Dela på Twitter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Huvudpartners