Nyheter

Rehnvall klar för 2 år till i gurt!

Publicerades den 27 april 2018 10:57. Taggar: Bandy Broberg målvakt

Henrik Rehnvall, målvakten som i ifjol kom in i sista stund och ersatte Wasberg i Brobergsmålet har signat upp för 2 nya år i gurt;

”Det känns jättebra att få det klart att det blir spel i Broberg och för 2 år! Nu har jag bättre tid att förbereda mig än förra säsongen med försäsongsträningen. Jag har kört på med träningen själv nu, men till veckan ansluter jag till träning tillsammans med laget.”

Om säsongen som kommer säger Rehnvall att; ”Jag vill fortsätta utvecklas och bli en jämnare bättre målvakt, genom mer kontinuerlig träning och att fortsätta vara fri från skador. Det känns tidigt än och några pusselbitar ska falla på plats och jag vill sätta mig ihop med gruppen så vi får snacka ihop oss. Helt klart är att vi ska kämpa framåt!”
Om sig själv som målvakt säger Rehnvall att han försöker hålla sig cool lugn och läsa spelet, och att han är hyfsat snabb – något som Brobergspubliken fått se prov på flera gånger under säsongen på en hel del till synes ”omöjliga” räddningar.

Spelaransvarig Jens Alftin säger;
”Det känns såklart jättebra att Henke nu förlänger med ytterligare 2 år med oss. Vi visste ju förra året när vi plockade tillbaka Henke att vi skulle få en väldigt bra målvakt men att han fortfarande skulle utvecklas och ta ytterligare kliv var ju fantastiskt.
Det är bara att erkänna, när laget inte presterade till 100% så var faktiskt Henke den som räddade laget vi ett flertal tillfällen. Dessutom blev han uttagen i Årets lag på Bandypuls… Det säger ju en hel del.”

Broberg Bandy    

Dela på Facebook Dela på Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Huvudpartners