Nyheter

Moisala#46 klar för 2 år i Broberg!

Publicerades den 13 april 2018 10:59.

Ilari Moisala, 33-årige försvararen med nummer 46 på ryggen har skrivit på för 2 nya år i Broberg/Söderhamn Bandy!

Välkommen tillbaka Moisala!
-Tack, jag har egentligen aldrig lämnat, Broberg finns alltid i hjärtat.

Hur har det varit sen du lämnade Söderhamn efter säsongen?
-Jag började träna direkt efter säsongen, ingen större vila. Har jobbat hemma i Uleåborg, Finland och umgåtts med familjen.

Hur ser planen ut?
-Jag tar med mig hela familjen, det är enklast för alla. Så både sambo Neah och min dotter på 15 månader följer med. Det var svårt att vara ifrån dem säsongen som var, saknaden var stor även om de var hit och hälsade på flera gånger. Nu känns det ännu mer positivt och roligt att de följer med.

Och tankarna inför kommande säsong?
-Det är som alltid: jag är redo och längtar. Bandy är mitt liv och min idrott – det är roligt, spännande och häftigt. Det är en smart sport som kräver mycket av laget; samspel, fart och så.  Det är också roligt att spela bandy i Sverige för det är en mycket större sport än i Fin. Det är mycket publik på läktaren och stort tryck. Jag vill vinna med Broberg och känna trycket från läktaren och glädjen med laget, så är det!
Jag är sugen på bandy så jag längtar till augusti och komma tillbaka till Söderhamn och bygga livet.
Det blir en nystart i Broberg för oss alla!

Välkommen tillbaka hem till Söderhamn Ilari!
– Tack så mycket, vi ses snart!
Spelaransvarig Jens Alftin: ”Det är ju helt fantastiskt att en av världens bästa försvarsspelare väljer att förlänga i ytterligare 2 år med oss. En otroligt ödmjuk kille som alltid gör sitt yttersta för laget. Dessutom följer hans familj med och vi ser det som ett positivt tecken på möjlighet till en framtid i Söderhamn. Flyttlasset går i augusti och nu ska vi se till att de kommer tillrätta med barnomsorg, boende och jobb i Söderhamn.”

Broberg Bandy    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners