Nyheter

Inför Broberg-Bollnäs med Vadim Arkhipkin

Publicerades den 20 december 2017 20:26.

 
Broberg möter Bollnäs i ett rykande hett Hälsingederby på fredag och hemsidan får en pratstund med Vadim Arkhipkin.

Vadims kommentar från dubbelmötet med Bajen och två inkasserade poäng?
-Ja, det är skönt att få tillbaka glädjen och att kunna ta med en poäng per match mot Hammarby. Både vi och dom hade chanser att avgöra under matcherna, så det känns helt ok.

Vadim pumpar på från sin mittfältsposition match efter match. Hur ser du på din egen insats, lite drygs halvvägs in i serien?
-Det blir ju några meter per match, men jag brinner för det jag gör och vill verkligen vara med och vara drivande. Det är ju skönt att få med lite resultat för insatsen.

På fredag väntar returmötet mot Bollnäs. Vilka erfarenheter tar du med dig från den första matchen mot grannarna i väster?
-För det första ska vi genomföra en hel match och inte bara en halvlek. Vi måste göra dom saker vi gått igenom inför matchen, åka en massa skridskor och kämpa för varandra i laget.

Hur är känslan i laget inför fredagskampen?
-Det känns bara bra. Vi trivs ihop och har riktigt bra träningar. Vi har kul tillsammans, både på is och i omklädningsrum.

Hur många fanatiska åskådare gissar du kommer att finnas på läktaren?
-Det surras rätt bra på stan. Det är fredag kväll och Bollnäs kommer på besök – det är klart att det blir tryck på läktaren! Jag vågar inte gissa på någon exakt siffra, men det blir klart fler än på tidigare matcher.

Hemsidan tackar för pratstunden med #71 och hoppas på ett fullsatt, fartfyllt, festligt och fett Hälsingederby! Kom igen Gurt!
Boka din biljett till matchen här: http://brobergsoderhamn.attendance2.com/derbybollnas

/Stefan Blomquist

Hans Ivarsson    Hans Ivarsson


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners