Nyheter

Skridskokul på söndagar!

Publicerades den 22 november 2017 12:27. Taggar: Bandy Broberg skridskokul Söderhamn

Under säsongen har vi Skridskokul på söndagar för de yngsta barnen.
Skridskokul passar alla som vill lära sig åka skridskor. Det passar också för dig som redan lärt dig åka lite och som vill bli ännu bättre skridskoåkare. Vi riktar oss främst till barn mellan 5-8 år i Skridskokul.
Huvudsaken är att alla ska trivas, träffa nya kompisar och kunna lära sig åka skridskor.

Se vår Skridskokulsida för anmälan och betalninghttp://www.skridskokul.se/soderhamn/vad-kravs/

Mer info:
* Startkittet till barnen delas ut till dem som har betalat innan fredag kl 12:00.
* Det kommer finnas en närvarolista på plats vid fikabordet där ni skriver upp era barn varje gång ni är där.
* 15 min efter vi startat är det samling för att dela in i grupper för olika övningar/lekar, även presentera ledarna som är på plats så barnen lär känna oss bättre. Målvaktsutrusning finns ifall någon vill pröva att stå i mål.

Om deltagaravgiften:
– Oavsett om man vill ha startkittet eller inte så kostar det 400:- att vara med, och man måste anmäla sig och betala via skridskokulsidan.
– Spelar man redan i ett ungdomslag så kostar det ingenting att vara med på Skridskokul, men man får inte ett startkit om man inte betalar skridskokulavgiften på 400,-.

Det kommer att finnas kaffe och bulle att köpa till självkostnadspris (swish/kontant), även varm saft och nå annat gott till barnen.

Eventuella ändringar av tider ser du på Brobergs facebooksida för Skridskokul. När du anmäler dig till Skridskokul skickar vi en inbjudan till denna grupp, eller så kan du själv ansöka på https://www.facebook.com/groups/1436596236461323/about/

Vi jobbar med en reklamfilm, där vi ska presentera bandy och Broberg för barn upp till 12 år. Då behöver vi era godkännande att era barn kanske blir med några sekunder i den filmen i bakgrunden. Så vid närvarolistan kommer det finnas en till lista där ni godkänner era barns medverkan i filmen, vill ni inte att de ska vara med så skriver ni helt enkelt inte under.
Vid frågor och funderingar – prata med Johan Hammarbäck som är ansvarig på plats. Kontaktuppgifter finns på skridskokulsidan.

Vi ses på söndag!

Broberg Bandy    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners