Nyheter

Inför Sirius-Broberg med Henrik Rehnvall

Publicerades den 28 november 2017 21:35.

Hemsidan pratar med målis Henrik Rehnvall inför onsdagsmatchen.

Det var nästan lite onödigt spännande på slutet mot Vänersborg senast. Hur såg matchen ut från din position mellan stolparna?

-Vi gör en riktigt bra defensiv match, allra främst i den första halvan. Även om vi har bra koll under hela matchen, så skapar dom ju lite fler chanser under andra. Offensivt går det ju heller inte riktigt att klaga på effektiviteten under första. Vi har en bra mix och vet när vi ska gå framåt och när vi ska bibehålla bollen inom laget.

Undertecknad har i alla fall ett antal sekvenser kvar på näthinnan efter matchen mot Vetlanda, med räddningen på petstraffen till Andersson och flera ”sopfria” lägen. Hur värderar du din insats under just den matchen?

-Jag är allmänt nöjd med matcherna så här långt. Jag känner trygghet och att min form är riktigt bra. Jag trivs väldigt bra med laget och att spela med laget igen.

Sirius på Studan står härnäst på programmet. Laget vände senast till kryss mot regerande mästarlaget Edsbyn på bortais. Vad tror du om matchen?

-Sirius borta är alltid en svår nöt att knäcka, oavsett lag som kommer dit på besök. Sirius är ett riktigt bra lag och förstärkte smart inför denna säsong, så dom har bra kompetens i laget. Vi måste göra en riktigt bra prestation för att få matchen dit vi vill.

Broberg har två förluster och en oavgjord mot Kalix på bortaplan. Kommer första bortasegern på Studenternas?

-Det är absolut hög tid för det, men det kommer som sagt att krävas en högoktanig insats för att nå dit. Det är väldigt tufft och jämnt i hela serien och inget är gratis.

Finns alla spelare tillgängliga inför match?

-Så vitt jag vet ska det vara så.

Hemsidan tackar Henrik och hoppas på en riktigt bra prestation och poäng med hem från Studenternas.

Stefan Blomquist

Hans Ivarsson    Hans Ivarsson


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners