Inför Broberg-Motala med Magnus Fryklund

Publicerades den 4 november 2017 15:02

Hans Ivarsson    Hans Ivarsson

Hemsidan har bytt några ord med Kapten Fryklund inför mötet med Motala. Först dock lite om matchen mot Bollnäs.

Hur såg matchbilden ut från vänsterbacksposition?
Full koll i första. Sjukt bra i 35 minuter. Tappades lite boll dom sista 10. I andra halvlek satte Bollnäs allt på ett kort och stressade oss till misstag. Vi hade inget omedelbart svar på det och det vart en hel del passningar på felvända spelare. Dom fick mycket luft av 1-2 målet men tyckte vi kom tillbaka något efter 2-2.

Ser du nån enskilt avgörande orsak till matchutgången?
Vi kommer inte upp i nivå i andra halvlek helt enkelt.

Någon enskild gulsvart spelare som sticker ut?
Nej. Det handlar om laginsatsen. Bollen gick som på ett snöre i första men i andra blev vi stressade.

Imorgon väntar nykomlingen Motala i Helsingehus Arena. Vad vet du om motståndet?
Inte mer än det jag såg när dom mötte SAIK. Ett lite klurigt lag som definitivt inte ska underskattas. Precis som i alla matcher måste man ge 100%. Och imorgon ska vi se till att få ihop spelet i 90 minuter. Inte bara i en halvlek
Vilka egenskaper behöver Broberg lyfta fram för att forcera ett förväntat lågt utgrupperat försvar imorgon?