Nyheter

Landskamper till Söderhamn 8/12-10/12

Publicerades den 11 oktober 2017 08:30. Taggar: Bandy fyrnationsturnering Hällåsen sverige

Broberg/Söderhamn Bandy IF har glädjen att meddela att föreningen kommer arrangera en fyrnationsturnering för herrar den 8/12-10/12 2017, där flera av världens bästa bandyspelare kommer samlas.
I turneringen deltar länderna Sverige, Norge, Finland och Ryssland.

Värdskapet betyder att söderhamnarna kommer få uppleva bandy i absolut världsklass i den nya fina bandyhallen på Hällåsen under turneringshelgen som också lockar besökare från hela Sverige men också andra länder.
Nils Stefansson, ordförande i Broberg säger: “Broberg/Söderhamn Bandy IF är stolt över det förtroende Internationella Bandyförbundet och Svenska Bandyförbundet visat oss genom att förlägga fyrnationsturneringen till Söderhamn. Vi ska göra vår absoluta ansträngning att genomföra en turnering som står i paritet med de fantastiska arrangörstraditioner som Söderhamns kommun och dess föreningar utvecklat”.

Kultur- & samhällsserviceförvaltningens chef Hans-Göran Karlsson säger: ”Söderhamn ingår i en stark idrottsregion och visar än en gång styrkan i att kunna arrangerabåde stora och små arrangemang. I Söderhamn levererar vi tillsammans och vi ska naturligtvis
göra denna internationella turnering till en stor idrottsfest. Fantastiskt roligt att Brobergs IF har lyckats landa denna internationella turnering i Söderhamn och det redan 6 veckor efter invigningen av nya arenan”.

Fyrnationsturneringen var menad att genomföras i Moskva, men hallarna för inomhusspel var upptagna av andra evenemang vid tidpunkten.

Spelschema för fyrnationsturneringen i nybyggda bandyhallen i Söderhamn kommer att publiceras senare.

 

 

Broberg Bandy    Janerik Henriksson/TT

Dela på Facebook Dela på Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Huvudpartners