Nyheter

Medlemskap & seriekort

Publicerades den 29 september 2017 07:02. Taggar: Bandy Broberg medlemskap Söderhamn

Det är en ny och spännande säsong för idrottsföreningen Broberg. Den här säsongen flyttar Brobergs barn-, ungdoms- och seniorverksamhet inomhus i bandyhall. Man använder också ny teknik för att nå ut till sina medlemmar. 

”Det här är ett spännande steg för oss både med bandyhall och rent tekniskt. Man kan säga att vi i princip går från att vara helt analoga till väldigt digital. Vi har en blandad publik och vi kommer fortsätta med brevutskick gällande medlemskap till de som inte har e-postadresser eller mobiltelefoner”, säger Maria och Helena på Brobergs kansli.
För att som medlem kunna ta del av erbjudanden krävs dock att man registrerat en e-postadress; ”att kunna kommunicera med medlemmar och publik på ett enkelt och snabbt sätt är viktigt för oss och vi har försökt uppmana våra medlemmar att registrera sin e-post i de två senaste årens medlemsutskick. Om man som medlem inte hört något från Broberg under september månad så vill vi uppmana att man tar kontakt med kansliet för att kolla över så de lämnade uppgifterna stämmer – det kan vara en gammal e-postadress eller gammalt mobilnummer som ställer till det”, säger kanslisterna.

Under v36 och v37 skickar Broberg per e-post/sms ut förfrågningar om förnyande av medlemskap.
För att förnya via e-post så klickar du på länken som står i mailet: http://brobergsoderhamn.attendance2.com/medlem2017
I SMS-utskicket finns en hänvisning till Brobergs hemsida och telenummer till kansliet 027015709 för dig som inte har dator.
Brev kommer att skickas ut under v37-v38 till de som inte har lämnat e-post/mobilnummer.

”Sedan flera veckor tillbaka är det väldigt stor efterfrågan på seriekorten för det är många som inser nu att det faktiskt kan och kommer att bli fullsatt vissa matcher i den nya hallen i och med att det är begränsat antal publikplatser”, säger Maria och Helena.
Som medlem kommer man från v39 att få ett mail där man kan köpa sitt seriekort  i den nya hallen – dessutom till ett förmånligt pris!
Därefter kommer seriekorten släppas till icke medlemmar.

Självklart är man välkommen till kansliet i kv.Björnen (vid rådhuset) för att förnya/teckna nytt medlemskap!
Frågor och funderingar? Ring 027015709 eller maila kansli@brobergsoderhamn.se

Broberg Bandy    

Dela på Facebook Dela på Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Huvudpartners