Nyheter

Vi gratulerar!

Publicerades den 24 augusti 2017 10:31. Taggar: 60år Bandy Broberg jonte Söderhamn

Vi vill uppmärksamma Hans-Olov ”Jonte” Jonsson som fyller 60 år idag!

Jonte är sedan flera år tillbaka ordinarie ledamot i Brobergs styrelse och han har ett stort Brobergshjärta med över 30 års engagemang på flera positioner i föreningen. Han började sin Brobergsbana i unga år som spelare och fortsatte sedan sitt engagemang bland annat som ungdomsledare, ungdomsansvarig, A-lagstränare, och spelaransvarig för A-laget. 

Arbetet som industrichef på Samhall tar mycket av Jontes tid, och utöver det och sitt ideella styrelseuppdrag i Broberg så spenderar han helst fritiden med sin fru, barnen, barnbarnen, träning och resor.

Stort GRATTIS Jonte och TACK för ditt engagemang!
Vi önskar dig en fantastiskt fin dag!

Broberg Bandy    Privat

Dela på Facebook Dela på Twitter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Huvudpartners