Nyheter

Inför Broberg-SKA Neftyanik med Patrik Fryklund

Publicerades den 31 augusti 2017 14:29.

Hemsidan bytte några ord med assisterande tränare Patrik Fryklund inför träningsmatchen mot ryska mästarna Ska Neftyanik. 

Toppmostånd ikväll. Några förväntningar?                                                                                                                                        Vi har två träningar på stor plan. Hur många det ryska laget har vet jag inte. Men dom spelade oavgjort mot SAIK igår. 

Så vad önskar ni få ut av detta?
Handlar lite om att testa tempo och få möjlighet att spela på en stor plan. Resultatet är inte det primära. Vi vet inte så mycket om Neftyanik. Enda är att dom inte har några svenska spelare längre och kan tänkas spela lite rakare.

Mer s.k ryssbandy?
Vi får väl se ikväll. Oavsett så blir det nog ganska högt tempo.

Alla friska och krya?
Jesper Öhrlund och Magnus Fryklund vilar.

Lycka till ikväll
Tackar.

 

 

Hans Ivarsson    Hans Ivarsson


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners