Stort TACK #81 #24 och #22

Publicerades den 27 april 2017 14:43

Broberg Bandy    

Sportkommittén har tagit några strategiska beslut gällande ett framtida Broberg;

”Vi har som förening fått en unik möjlighet att spetsa truppen genom att lyfta in tre vassa nyförvärv. Vi har också valt att förnya avtalen med våra yngre spelare, och lyfta upp några egna juniorer – allt för att på lång sikt bygga ett starkt Broberg. Därför vill Broberg rikta ett STORT TACK till de spelare som väljer att gå vidare i sina karriärer.”

Stefan Larsson#81 har gjort otroligt mycket för Broberg och Broberg har gjort mycket för Stefan i totalt 14 år tillsammans. Stefan har vart en bärande spelare i många år med en otrolig proffsighet samt hängivenhet till sporten. Han har klarat av tuffa skadeperioder men ändå hittat tillbaka till bra form där han presterat fantastiskt bra. Detta visar på en otrolig proffsighet i hans förberedelser, och där är Stefan en förebild för dagens och framtida elitspelare i föreningen. Broberg är enormt tacksamma för allt Stefan gett föreningen. Dörren kommer alltid att vara öppen för en framtida roll i föreningen för Stefan.
Stort TACK för fantastiska år tillsammans #81.

Filip Skoglund#24 är en spelare med stor spelskicklighet och bra driv i skridskoåkningen. Filip har valt att söka sig vidare mot studier/arbete i Stockholm och vi vill därför rikta ett stort tack för 2 fina år med ”Fille”, som är en härlig och ärlig profil och samtidigt en mycket omtyckt spelare både på och vid sidan av planen. Han har ett fint engagemang och stor utvecklingspotential och vi vill önska honom stort lycka till med livet i Stockholm och bandyspelandet i hans nya klubb IK Tellus!

Ole Stordahl#22 lånade vi in från bandygym i Sandviken och han är en ung, lovande och mycket ambitiös bandyspelare med fantastisk fysik. Ole söker studier lite runtom i landet och där hittade vi ingen möjlighet här i Söderhamn. Vi vill självklart tacka Ole för hans insatser, samt önska honom stort lycka till i framtiden!

/Sportkommittén för Broberg/Söderhamn Bandy IF.”

Huvudpartners

Samarbeten