Nyheter

Wijk klar för fortsatt spel i Broberg/Söderhamn!

Publicerades den 17 mars 2017 14:36. Taggar: Bandy Broberg elitserien Söderhamn wijk

Broberg/Söderhamn Bandy har glädjen att meddela att Adam Wijk med tröjnummer #62 fortsätter spela i gurt kommande två säsonger.

Att han tillsammans med sin familj, valde att stanna kvar i Broberg och i Söderhamn motiverar han så här;
”Vi trivs bra i Söderhamn och jag trivs bra i laget. Sen ska det bli kul att äntligen kunna träna och spela i hallen som kommunen bygger. I Örebro spelade jag i 4 år i en hall och vet vilka effekter det gör på spelet. Jag som individ och vi som lag kan utvecklas mycket tack vare det, och vi siktar på att komma längre än kvartsfinal framöver. Det är också väldigt bra att Grönberg (Brobergs huvudtränare) är kvar så vi kan fortsätta bygga på det han börjat på under året nu med oss. Det är en positiv känsla i laget, och jag hoppas på stort stöd på läktarna i nya hallen!”
Från Brobergs sportkommitté hälsar man att att ”Wijk har en extremt god speluppfattning som gör att han är en nyckelspelare för Broberg. Vi är väldigt nöjda att han valt att fortsätta spela i Broberg/Söderhamn Bandy”.

Broberg Bandy    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners