Redin klar för fortsatt spel i gurt!

Publicerades den 21 mars 2017 13:29

Broberg Bandy    

Robin Redin, Broberg/Söderhamn bandys stabile försvarare med tröjnummer 23, har skrivit på för 1 år till i gurt! Såhär säger Redin själv när hemsidan får en pratstund med honom;

”Det är jättebra saker på gång i Söderhamn och med hallen som byggs och vi tog stort steg framåt säsongen 16/17! Vi har en framtid med bandyn nu som ser riktigt ljus ut och jag ville fortsätta med mitt lag så det känns bara bra. Jag är nöjd med min prestation säsongen som gick, jag har ett bra passningsspel, och speluppfattning och även fysiken. Sen finns det alltid saker att förbättra och nu kommer vi äntligen att ha rätt förutsättningar för det. Med en hall går det mycket lättare att genomföra träningar – och att planera och öva på det man har bestämt sig för. Tidigare år så har det ju hängt på vädret vad vi har kunnat träna. Sen drömmer jag förstås om att ta ett SM-guld med Broberg, det jag har är från ett Junior-SM och det skulle passa bra med minst ett guld på seniornivå också. Och det är inte omöjligt som det ser ut nu. Vi har en bra grund att bygga vidare på med Grönberg (huvudtränare) som kom in i fjol med klara besked och mycket energi. Han fick de flesta i laget att höja sig ett snäpp, och att han är med oss i 2 år till känns stabilt och tryggt att bygga vidare på. Jag ser fram emot nästa säsong och möjligheterna som blir.”

Brobergs sportkommitté säger att; ”Robin Redin kombinerar fysiskt och ärligt spel med bra speluppfattning. Han har också äntligen fått vara skadefri en säsong och har nog varit Brobergs absolut bästa spelare i vinter.”

 

Huvudpartners

Samarbeten