Hagberg#20 har skrivit på!

Publicerades den 20 mars 2017 14:38

Broberg Bandy    

Fritiof Hagberg, den 20-årige mittfältaren från norska Hauger, har skrivit på för 2 år till med Broberg/Söderhamn Bandy.

”Det var ett enkelt beslut – föreningen vill att jag ska fortsätta och jag vill vara kvar. Så det känns bra med tanke på hallen och också att föreningen mår bra ekonomiskt. Jag har spelat inomhus förut med Sandviken och det är stor skillnad på att spela inne mot för ute, bland annat går det att träna bättre för att få upp ett högre passningstempo, men framför allt är det lättare att planera träningarna. Så det känns jättekul. Den kommande säsongen kommer jag först och främst att tävla om en plats med seniorerna, och det är en utmaning som jag ser fram emot. Jag hoppas på en så stor roll som möjligt i laget och jag tror ingen annan längtar mer än jag.”

Brobergs sportkommitté säger följande om Hagberg: ”Vi ser stor utveckling i framtiden för Fritiof som tyvärr fick säsongen förstörd av två nyckelbensbrott. Han har bra blick för spelet och vill mycket med sin fortsatta bandykarriär och vi är glada att han vill fortsätta utvecklas i Broberg.”

Huvudpartners

Samarbeten