Nyheter

Arkhipkin klar för fortsatt spel i Broberg/Söderhamn!

Publicerades den 17 mars 2017 15:26. Taggar: arkhipkin Bandy Broberg elitserien Söderhamn

#71 Vadim Arkhipkin har skrivit på för 2 år till med Broberg/Söderhamn Bandy!

Brobergs sportkommitté säger att ”Arkhipkin är viktig för mittfälts- anfalls- och försvarsspelet. Han har ett enormt driv i spelet och är en jätteviktig kugge i laget.”

Arkhipkin säger såhär om överenskommelsen och beslutet;
”Det är några andra klubbar som hört av sig, men jag trivs bra i laget och dessutom när det står en hall klar snart så kändes det mycket lättare att besluta sig för att stanna. Det kommer bli fantastiskt skönt att slippa bry sig om vädret och att kunna träna under bra förhållanden.
Målsättningen är att komma bättre till än fjolåret och personligen vill man alltid bli bättre. Skottet satt ganska fint på slutet nu men man kan alltid bli bättre. Det är också jättebra att Grönberg är kvar. Vi har bytt tränare 5 år i rad och alla tränare har olika sätt att ”bygga laget” och nu kan vi fortsätta på det Grönberg har börjat bygga med oss.”

Broberg Bandy    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners