Nyheter

Inför Edsbyn-Broberg med Vadim Arkhipkin

Publicerades den 9 januari 2017 19:08.

Hemsidan får en pratstund med mittfältsmotor Vadim Arkhipkin inför tisdagens drabbning mot Byn på bortais.

Broberg ”studsar” tillbaka efter förlusten senast i Vänersborg genom en målrik tillställning mot Kalix på Hällåsen. Dessutom två snygga mål signerade Vadim. Gick det lite lättare än förväntat mot Kalix?
-Ja, det gick kanske lite väl lätt i början av matchen… Vi var riktigt taggade efter resan till Vänersborg och bestämde oss för att gå till match med 100% inställning, oavsett hur motståndet skulle se ut.

Vadim har spelat ihop till 22 poäng och bidrar med sitt energifyllda spel. Hur ser du på din säsong så här långt?
-Det känns bara bra, bättre än tidigare år. Samtidigt vill man hela tiden mer och vill gärna nå landslagsnivå. Sen är det viktigt att få med formen hela säsongen ut.

I morgon kväll väntar tuffare papper i form av Byn. Laget ”bombade” ut Sirius med fyra kanoner på fasta situationer senast. Är vissa lag svårare att ”läsa” när det gäller hörnor?
-Det måste man nog fråga dom som har uppgiften att rusa. Vissa lag kanske har två skyttar, så det underlättar ju, men Byn har ju en fyra, fem att hålla ordning på….

Det brukar bli rejält med fart, kamp och jämna derbydrabbningar mot Byn. Vad kommer att fälla avgörandet i morgon, tror Vadim?
-Det är inställningen som kommer att vara avgörande.Den som vill mest och är beredd att grisa mest kommer att vinna. Alla måste offra en tand var för två poäng!

Hemsidan tackar för pratstunden med Vadim och ber lagledningen kolla upp tandförsäkringen, så kör vi! Kom igen nu, Gurt!

Se matchen live, HÄR på bandyplay.se

Stefan Blomquist

Hans Ivarsson    Hans Ivarsson


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners