Ungdomsspelare hänger med sina bandyidoler på hemmamatch

Publicerades den 5 november 2016 11:30

Broberg Bandy    Broberg Bandy

I samband med Brobergs elitmatcher får Brobergs ungdomsspelare möjlighet att vara med A-laget på uppvärmning och i omklädningsrummet.
Det är en rolig och inspirerande aktivitet för barnen som får tillfälle att vara med sina bandyidoler en stund.

I premiärmatchen hemma mot Villa Lidköping var det 9-åriga Ted Strandberg och Måns Sahlberg som fick vara med, och såhär skriver Ted med egna ord, om deras kväll med A-laget;
”Jag var med om en jätterolig grej den 4 november. Då fick jag vara med Brobergs A-lag inför deras hemmapremiär mot Villa. När vi kom dit fick vi ta fram våra matchtröjor och jag fick mina skriskor slipad av ”Vanten”. Sen fick vi gå in i deras omklädningsrum och byta om. Efter det fick vi gå ut på isen och värma upp tillsamans med Broberg. vi passade och dribblade och sen fick vi skjuta på målvakten. Efter uppvärmningen gick vi in i omklädningsrummet igen då pratade dem lite taktiksnack. Sen fick vi åka in på plan innan Broberg gjorde entré framför publiken. Sen fick vi gå in igen och byta om. Och så kollade vi på matchen. Efter matchen gick vi in igen och fick autografer av hela laget.”

Söderberg #10 tycker det är både roligt och viktigt att ungdomarna är med dem före match; ”Man kom ju ihåg själv när man var lite å fick vara med!? dom sitter med, vi pratar lite och så är dom med på uppvärmningen och får skjuta lite!”

Att få sina egna spelarklubbor signerade av hela A-laget är förstås en av höjdpunkterna. Här är det Dammbro #13 som signerar.
20161104_211518

20161104_211525

20161104_211532

Huvudpartners

Samarbeten