Nyheter

Inför Västerås-Broberg med Jonas Engström

Publicerades den 7 november 2016 22:50.

Hemsidan träffar anfallaren Jonas Engström inför tisdagens bortamatch mot VSK.
Hur vill Jonas beskriva eftersmaken från fredagens hemmapremiär mot Villa?

-Jaa, det var ju lite blandade känslor…. Vi kopplade grepp, men tillät dom att ta över och sedan kunde vi rädda en poäng efter underläge med tio kvar. Så det är väl nöjda miner efteråt.

Fyra viktiga mål på de tre inledande matcherna i serien. Ser Jonas någon skillnad i hur laget spelar jämfört med ifjol, eller har du förberett dig annorlunda inför denna säsong?

-Vi spelar väl lite liknande som ifjol, men vi är mycket mer stabila i defensiven. Jag känner mig i bra form och det är bara att jobba vidare härifrån.

Broberg ställs mot VSK på onsdag. VSK-maskinen har hackat en aning i serieupptakten i jämförelse med försäsongen. Förra året åkte Broberg dit med 9-0 och året dessförinnan vann vi med 3-6 i arenan. Vilken matchbild ser #90 framför sig?

-Vi har bra tålamod när vi bygger eget spel, men vi måste vara på tårna eftersom VSK är riktigt bra på många saker. Men det är vi också när vi får ihop allt!!

Avslutningsvis undrar hur läget är i laget inför den tredje bortamatchen?

-Hoppas att alla är pigga och taggade inför onsdag. Vi har som vanligt en rejält bra stämning i gruppen. Det är kul att spela i Broberg, både på träningar och på match!

Hemsidan tackar för pratstunden och ser gärna att både Jonas och Gurts svit fortsätter, även över den fjärde omgången. Kom igen nu Gurt!

 

Stefan Blomquist

Hans Ivarsson    Hans Ivarsson


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners