Nyheter

Brobergs elitspelare gillar retrostilen

Publicerades den 17 oktober 2016 20:02. Taggar: Broberg Brobergbandy Brobergsboden merchandise prylar retro souvenir Supporter webbshop

Du kanske hört talas om elitlagets nya träningströjor?
Under World Cup fick de stor uppmärksamhet för sin nya snygga retrodesign. Och faktum är att det är elitspelarna själva som har designat dem, med inspiration av matchtröjorna från när Broberg tog SM Guld 1976.

Att laget väljer att göra en retrodesign på tröjorna som Broberg spelade i för 40 år sedan, förklarar spelaren Erik Jonsson#11, med att ”eftersom Broberg är min och flera andras moderklubb så är det klart det är roligt att lyfta fram det gamla. Vi tyckte de tröjorna från -76 var snygga så vi försökte efterlikna dem”.
I Brobergsbodens webbshop finns nu liknande att köpa för supportrar, både som T-shirts och mössor.

SM Guld 1976 BrobergTräningströja Broberg 2016

Broberg Bandy    


Dela på Facebook
Dela på Twitter

Huvudpartners