Ledarstaben runt Brobergs elitlag formas

Publicerades den 19 augusti 2016 13:22

Broberg Bandy    Hans Ivarsson

Det är många funktioner som ska fyllas kring ett elitserielag och varje person spelar en viktig roll i kugghjulet kring laget.
På planen ska spelarna göra sitt, och på sidan av finns en stab som är minst lika viktiga för att det ska fungera optimalt. ”Vi är ju ett team, som ska jobba tillsammans för att nå framgång”, säger Brobergs assisterande tränare Patrik Fryklund.

Huvudtränare Ola Grönberg kommer under säsongen ha assistans från två fd Brobergsspelare i sin stab; Patrik Fryklund, som gör sitt andra år som assisterande och Ola Hallberg, som efter några års frånvaro har hittat tillbaka till ledarposition i föreningen. ”Det kommer bli intressant och roligt att assistera Grönberg, han är bestämd och målmedveten och har en väldig rutin, vilket blir en stor skillnad från förra säsongen när både jag och Rexin var ”gröna”. Personligen kommer jag lära mig mycket och jag är säker på att vi som team kommer ta stora steg den här säsongen”, säger Patrik.
Ola Hallbergs roll blir att assistera, främst med målvaktsträningen. ”Patrik och Ola kommer att komplettera Grönberg bra i vinter, och vi är glada att Patrik fortsätter som assisterande tränare och vill utvecklas på ledarfronten”, hälsar Brobergs Sportkommitté.
Göran Härdin och Åsa Lemberg fortsätter som fystränare.
Kjell Jonsson massör, Ola Melin fys/rehab.
Börje ”Väggen” Andersson och Anders ”Vanten” Persson materialare.
Lagläkare Sebastiano Ferraú.

Huvudpartners

Samarbeten