Dennis Wasberg, redo för fortsatt spel i gurt!

Publicerades den 9 april 2016 15:52

Broberg Bandy    

35-årige Dennis Wasberg har skrivit på för 2 år till i Broberg/Söderhamn Bandy IF´s gula dress!
-Det är fortfarande roligt att spela så jag vill självklart fortsätta! säger han om beslutet.

Wasberg vaktade under säsongen målet lite mer än hälften av matcherna, som alternerades med Henrik Rehnvall.
Nu längtar Dennis efter att få komma igång med träningen och framförallt att få träna mer styrka; ”Det är viktigt för mig att träna upp mer fysiskt, sen måste vi förstås lyfta mer allmänt i hela laget nu. Träning är så himla roligt och i Broberg är det alltid lika mycket skratt som svett”.
Dennis beskriver ett stort revanschsug och hans målsättning inför kommande säsong är att spela så mycket som möjligt; ”jag känner mig otroligt fit for fight och jag hoppas isen lägger sig tidigt i år så vi har chans att spela ihop oss och kan visa vad vi verkligen går för.”
Dennis debuterade som 15-åring i Broberg A-lag och har varit ute och luftat sig i Gustavsberg 2 säsonger och sedan i Sirius 2 säsonger. 2008 beslutade han sig för att flytta tillbaka hem till Söderhamn och då väntade fortsatt spel i Broberg för målvakten. Han har dessutom hunnit bilda familj med sin Emelie och fått en dotter, Agnes. ”Det känns jättebra att spela i Broberg, dels är det min moderförening och jag tycker också att hela föreningen utvecklas väldigt mycket åt ett positivt håll. Nu ska vi se till att göra vårt ute på planen också, det är definitivt slutspel som gäller!”

Huvudpartners

Samarbeten