Inför Broberg-Vetlanda med Jonas Nygren

Publicerades den 15 februari 2016 20:58

Hans Ivarsson    Hans Ivarsson

Hemsidan har pratat lite med Jonas Nygren inför serieepilogen.

Först några ord om matchen mot Hammarby. Var det en kämpamatch eller vad säger du, Jonas.
Det blev ju mer kämpa än skönspel kan man säga. För vädret var ju inte det bästa. Gick väl att spela hjälpligt i början av båda halvlekarna men när snön började lägga sig blev det att kämpa. Vi ville definitivt vinna och gjorde ju det också. Skönt att ha marginalerna med sig för en gångs skull

Hur ser du på säsongen. Både ur lag och eget perspektiv
Vad gäller laget har det gått för mycket upp och ner. Som flera andra sagt, vi har vunnit mot dom lag vi ska plocka poäng av, bortsett från Kalix då. Men vi har inte lyckats speciellt bra mot topplagen i serien. Personligen, tja laginsatsen och den egna är väl ungefär likadana. Nöjd är jag inte.

Hur går snackat i laget om mötet med Vetlanda imorgon?
Det gäller att ha en proffsig attityd och visa publik och sponsorer att vi går in för att vinna matchen. Så inställningen kommer det inte att vara nåt fel på. Klart men vill ha en seger till innan det hela summeras för vår del. Man kan ju se det så att i ett slutspel är det bara SM-segraren som avslutar säsongen med en seger. Här har vi chansen att avsluta med två segrar och då finns det som sagt, inget annat än full laddning som gäller.

Läget i laget?
Filip Skoglund är borta men Stefan Larsson tränade i alla fall ikväll. Lite osäkert med Martin Söderberg men det kanske blir en annan hörnskytt istället avslutar Jonas.

Hemsidan önskar lycka till och hoppas på två pinnar mot Vetlanda.

 

Huvudpartners

Samarbeten